Thuis

Chongqing Dejia Electric Co., Ltd.

Van goede kwaliteit motorfiets elektrische onderdelen voor verkoop
De kwaliteit is zeer goed, de originele kwaliteit, is de naverkoopdienst ook perfect, is een betrouwbare fabriek.

—— Muhammad Ilyas

Het zeer stevige product, testte het reeds op mijn motorfiets en het is goed. Het kijken vooruit in opnieuw het doen van zaken. Ik hoop de klantenservicekwaliteit hetzelfde zelfs in de toekomst zal blijven.

—— Anthony Andrew

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Vignesh Talend

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— John Lenson

De transactie en de levering waren snel. De agent is zeer aanpassend in het beantwoorden van al mijn vragen en zijn zeer snel. Ik ben zeer tevreden op hoe onze transactie door gegaan.

—— Nguyễn

Ik ben online Chatten Nu

Chongqing Dejia Electric Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd. Chongqing Dejia Electric Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : DEJIA
Aantal werknemers : >>100
Jaarlijkse omzet : 20,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

                                                         Elektrisch Co. van Chongqingsdejia, Ltd.

 

      Is Elektrisch Co. van Chongqingsdejia, Ltd een high-tech onderneming gespecialiseerd in R&D, ontwerp, productie, verkoop en de dienst van allerlei motorfietsen en gemotoriseerde voertuigen.
      Het bedrijf werd gevestigd in Juni 2008, zijn de belangrijkste producten: diverse types van motorfietsontsteking, gelijkrichters, relais, bobine, flitszoemer, en een verscheidenheid van stemherinneringen, het omkeren hoorn, uitrustingsbeschermers, laders van de celtelefoon, etc…. De producten van mijn bedrijf hoofdzakelijk voor twee, drie motorfietsoem het steunen, onze klanten zijn Loncin, Bleek HU, Xinyuan, Melkweg, Shuangshi, het Begroeten, Guangyu en andere motorfiets OEMs. Na bijna 10 jaar van ontwikkeling, is het bedrijf nu bekende ondernemingen in dezelfde industrie geworden.
      Mijn bedrijf hangt altijd de „achtervolging van voortreffelijkheid aan, om klanten aan behoeften te voldoen; streef voor voortreffelijkheid, regelmatige en duurzame ontwikkelings“ concept. Het gebruik van wetenschappelijk beheer, geavanceerde technologie, prima productie het testen materiaal om ervoor te zorgen dat het product van hoogte - kwaliteit en hoogte - kwaliteit. Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008.

Contactgegevens
Chongqing Dejia Electric Co., Ltd.

Tel.: 86--18324121292-13206072851

Fax: 86-023-62599329

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)